Kak Dekda Wedding Day

By Farhana IezAna - 11:43 AM

 Kali nie nk tgk wedding kak dekda, ank bongsu pada arwah pak long belah merangkap abg ayah aku.

nie wedding terakhir la utk keluarga arwah pak long aku nie..
Aku sgt close dgn family nie, since paklong dh lama meninggal, so apa2 diorg 1 family akan dtg, ckp @ jumpa ayah aku.

Dah namanya rapatkn, so aku la yg jadi pengapit last minit pengantin nie..sib baik la ada baju pink tau..(kn aku xsuke pink) tu pn baju peach kt mata aku la..


Xnk cte pnjg, jom tegk picture jela ye..

Majlis diadakan di Kg Desa Kerinchi, Sg Lui, Hulu Langat (ala kt air terjun gabai tu)

Selepas diakad nikah dengan 2 kali lafaz. kali pertama tok kadi tu sendiri salah sebut nama pengantin perempuan..hahaha




Nie la pelamin nye..cantik x???


Bride & The Pengapit..hihi
yg kecik tu bukan flower girl tau tp suke dengki dgn acik2 die, tu psl die pn nk bergambar gak..






Keluarga mertua Kak Dekda dari mentakab pahang.


Keluarga Arwah Paklong.dh ramai dh anak buah aku nie..





Sebahagian kecik family belah ayah aku..



Selamat pengantin baru buat Noraslida & Fadlin..
Semoga ikatan pernikahan korang mendapat keberkatan Allah SWT selamanya.



  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. selamat pengantin baru utk cousin sis :)

    ReplyDelete
  2. bju cantik, pelamin pun cantik.. cik ana pun ape kurangye, seri pengantin tu dh bersinar2.. hehehe

    ReplyDelete
  3. @anis: bkl pngantin dh berseri ny..itu sbb makeup je kot..hihi

    ReplyDelete
  4. hahaha, tp klu xde seri.. mekapla mcm mana pun still npk biase je tau..

    ReplyDelete