Honeymoon

FlyAway for Honeymoon

5:25 PM


Visit fireflyz.com.my
MR. MUHAMMAD FAIEZ HAIQAL BIN SAPAREE
BLOK F 5-04 JLN PJS 10/24
APT TMN SRI SUBANG
PETALING JAYA, SL 46000
MALAYSIA
Confirmation Number:XZ9WGRAgent Name:WEBANONYMOUS
Booking Date:Wed 15 May 2013Booked By:INET


Passenger Information:

NameCustomer NumberFlight #/Seat #
Mr. MUHAMMAD FAIEZ HAIQAL BIN SAPAREE2074/NA 2077/NA
Mrs. NOR FARHANA BINTI YUSOP2074/NA 2077/NA


Flight Information:

DateFltDepartArriveStops
Mon 24 Jun 20132074Subang (SZB)08:45Kota Bharu (KBR)09:500
Wed 26 Jun 20132077Kota Bharu (KBR)16:55Subang (SZB)18:000

Base Fare:20.00
Admin Fee (SZB-KBR):40.00
Fuel Surcharge (SZB-KBR):30.00
Admin Fee (KBR-SZB):40.00
Fuel Surcharge (KBR-SZB):30.00
Airport Tax (SZB-KBR):18.00
Airport Tax (KBR-SZB):18.00
------------------
Total Fare Price:196.00
SMS Itinerary (SMS):2.00
Travel Insurance:39.00
------------------
Total Fare Price + Service Charges:237.00



Korang yg follow blog nie mesti tahu kemana aku nk g kalau naik flight g KB ni kn???

Alkisahnya kiteorg dh book pn nk g honeymoon kt Pulau Perhentian..utk hotel, ferry semue nya dh ada tp kn utk transport g Kualau Besut je yg menjadi tanda tnya dlm beberapa bulan nie..

Aku serius la mmg xsuke naik kete jalan jauh2.nak2 lagi kalau g Kualau Besut nie perjalanan dlm 8 jam tu..kematu bontot aku..hihi..mmg x la kn aku nk naik kete, dgn kami yg xpernah lagi sampai sana..mahu sesat nnt..

mule2 aku bg cadangan kt En Tunang utk naik bas je..harga pun murah je kalau naik bas..sehala rm40 seorg..sgt murah berbanding bawak kete sendiri kan..then boleh tido dlm bas, xdela penat drive kn..

Tapi confem2 la En Tunang aku nie xnk naik bas..sebabnya die takut nk naik bas express..kn bas express sllu xciden..aku pn bg cadangan lagi, kalau xnk naik bas, kite naik flight jela g KB..
Tapi masa mule2 survey harga tiket airasia, sgt la mhl sbb kami book pn dh dekat tarikh nk g..confem2 la harge tiket mhl giler kan..

Last2 En Tunang inform minggu lepas yg firefly wt promo, tiket nk g KB just rm5 je belum termasuk lain2 la..tp yg best ny x payah add bagasi dh sebab firefly bg free 20kg seorg..hihi so dh saving la kt situ kn..

Kami pn berdesup la book tiket g KB naik firefly je..

Pastu boleh lompat bintang dh..xpyg susah2 drive 8 jam or apa2 kn..naik flight pn kt Subang Terminal je..sgt2 la dkt dgn umh aku..

Now sgt xsbr nk cuti pnjang nie..tp kn cuti pn x apply lagi..kuang kuang kuang..

You Might Also Like

5 comments

  1. uishh..tax segala bagai lg mahal air fair nye ekk...

    ReplyDelete
  2. EH I PUN BARU NAK BOOKING TIKET FLIGHT NI JUGAK KE KB TAU HAHA INSYAALLAH I PERGI PERHENTIAN JUGAK HUJUNG BULAN 6 NI TENGAH PILIH DATE LAGI HUHU

    ReplyDelete
  3. hubby saya pun xleh nek bas.. naik bas je muntah... dia kata bau bas tu yg buat dia nak muntah.. huhu

    ReplyDelete
  4. wah bestnye dah tmph tiket nak pi honeymoon :)

    btw firefly ni untuk dlm asia je ke? europe ada tak?

    ReplyDelete
  5. firefly murah.. tp sgt limited route.. sadis.. kalau lah ada ke tawau dah lama ku berjimat.. sobs.. btw.. happy holiday darl.. eh honeymoon kan... ngee~!!

    ReplyDelete

SUBSCRIBE