Perabot

Impian Tercapai-Set Bilik Tidur Idaman

2:07 PM

Pernah tgk x entry sebelum nie yg set bilik tidur inpian aku tu???

Klo lupe, tengok la gambar kt bawh nie mst korg  igt semule nnt..hihi

















Dalam entry INI

Set ini dh pn terletak kt rumah sewa aku..hoyey..
Paling set rumah sewa dh lengkap dan sedia diduduki tp still kena tgu lepas nikah jgk la..hihi














Ini la yg ada kt rumah sewa skrg nie.

Katil king size..klo golek2 nie best, luas je..hihi
belum sampai masa lagi nk golek2 kt katil nie..




Klo korng perasan kn..gambr nie nmpk meja side katil kn kt bilik wardrobe???

1 meja nie aku mmg letak kt bilik wardrobe dan 1 lagi aku letak dlm bilik tidur utama tu..
saja je xnk menyemak bnyk sgt meja dlm bilik tidur tu..lagipun nk nmpk luas sikit bilik tidur..



You Might Also Like

15 comments

  1. saya pun bilik wardrobe lain, bilik tidur lain~ hehe

    ReplyDelete
  2. @dhiera: bestkn bilik wardrobe ada bilik sendiri..

    ReplyDelete
  3. kita samala! bilik wardrobe lain. hehe..senang kan sebab umah pun duduk berdua je. bilik ada 3, satu bilik tidur, bilik wardrobe & solat, satu lagi untuk tetamu (tmpt simpan barang bnyak2 jugak! hehe). cantik katil!

    ReplyDelete
  4. wahhh! gojes sguh set bilik tidur ana ni.. anis mungkin beli katil ngn meja mekap2 je kot bwk msuk kuaters tuh lepas nikah ni.. sbb stiap bilik dh ade wardrobe.. kan beli xtau nak humban kat mana pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  5. owh klo bnyk wardrobe jimat la xpyh beli kn..hihi

    ReplyDelete
  6. wahh..impian jd kenyataan! :D

    ReplyDelete
  7. tengah cari sangat set bilik tidur...
    tq unt entry ni tau ana :P

    ReplyDelete
  8. @dilla: welcome..cari yg cantik2 dan idaman hati tau..hihi

    ReplyDelete
  9. boleh bagi detail nama kedai x beli set ni...

    ReplyDelete
  10. @riyas: nama kedainya Roxxi Gallery..Lot 2012, batu 12 1/2, Jalan Serdang Lama, Serdang, 43300+60 3-8942 8180

    ReplyDelete
  11. set ni mmg ok ke? kuat k? kayu ape sebenarnye set katil ni...tgk pada corak2 mmg nampak mahal tp ketahanan set ni mcm mane? blh bg info sikit x..hehe

    ReplyDelete
  12. @riyas: if u really intersting dgn set ni,why not u just go to see the set model there.. for me it good dan really hard..

    ReplyDelete
  13. keciknye bilik smpi tak muat nak letak set bilik tidur....

    ReplyDelete

SUBSCRIBE