Susun Atur Khemah

By Farhana IezAna - 9:50 AM


Entry harini nk share sikit pasal susun atur khemah kt majlis aku nnt.
bg aku susun atur nie penting la utk kesenangan semue org termasuk la pengantin sendiri.


Majlis aku nnt mmg kebanyakan hanya dibawah khemah je, jadi pengunaan khemah tu agak bnyk jugak la. yg aku sewa hanya la 10 khemah saja, dan lain2 catering yg sediakan kn for free.


pelan susun atur khemah nie aku submit kepada catering / canopy vendor utk panduan diorg je.
Akak yg incharge canopy nie dh pun dtg melawat tapak hari kamis lepas utk tgk kt keadaan kawasan nk pasang khemah nnt..bgs kn akk tu??
Even aku dh pun pernah pakai khidmat akk tu utk kali kedua, tp die still dtg utk tgk jgk..


Berbalik pada pelan susun atur khemah nie td, bg aku susun aturnya sgt menyenangkan aku, family dan semue tetamu jugak.tp kn aku xpasti lagi cukup muat x kawasan tu klo nk susun cm nie..hahaha..
nk tunggu feed back dari Akk catering tu dl..

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. wewit... all d best dear... tak lama dah tu

    ReplyDelete
  2. each khemah bp ek saiz dea? dilla pon tgh blur2 lg psl susun atur nih... dilla pon bwh khemah semua..tp xdpt imagine nk atur cane..huhu

    ReplyDelete
  3. @dilla: pling besar 20x20kaki..

    @Feyqa: senang, kot2 ana xde ke diorg dh tau nk susun cmne kn..hihi

    ReplyDelete