Baju Nikah yg SEDIH

By Farhana IezAna - 9:47 AM


Tengok.nmpk x tang yg terkoyak sikit tu..

Baju nikah dh lama ambk sebenarnya..masa hari pertama bwk blk tu mmg xusik lgsng pn baju nie.
Then esok nye cdg nk anta dry clean la kn..mcm biasa la sblm anta mesti nk wt spot check dl..

Baju ok je xde problem pn...tp sedih tang kain..bahagian depan plak tu kt area bawah lutut.tetibe nmpk terkoyak sikit ni.

so aku pn dgn rasa sedihnya watsapp akk tailor yg wt baju aku tu..semalam dh pn aku anta g outer kt tailor tu..

masa mula2 tgk koyak nie mmg rse sedih sikit..syg ko, baju ni aku bli kain ny mhl kot..dkt rm500 utk kain je..mmg blur la x tau nk outer mcm mana kn..tp lps akk tu bgtau die nk betulkn macam mana, baru la hati aku lega sikit..

mybe akan touchup boh manik kt situ sama mcm corak kt kain tu..kain nie mmg bukan kosong pn, ada corak manik selerak kt seluruh kain tu..so agak selamat la kn..sib baik la kain tu mmg ada manik..kg tetibe boh manik kt situ mmg perasan la org kn..

bile jadi mcm nie kn, aku xtau kenapa aku cool sgt..xterpikir2 sgt psl hal baju koyak nie..sgt positive..mungkin bile dh nk dekat hari, aku mls nk pikir yg negatif2 kot..mls nk serabutkn kepala..mgkin jgk aku terlampau bz kt opis smpaikn problem2 lain, aku just pndang endah x endah je..hahahaha

Tp bgs jugak aku positif selama nie, ala bende kecik je..mesti ada penyelesaian nya kn..

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. BETUI2;... benda2 kecik cmni jgn anggao remeh.. selahi boleh alter, kita alter..

    ReplyDelete
  2. bagos.. cool. jgn stress. byk mende laen nk di-stress-kan. hoho

    ReplyDelete
  3. @Cik Pia: aah la kn..sib baik boleh di outer lagi..hihi

    @Sya: betol2..bnyk bnde lain lagi kena buat..jd xbly pikir 1 hal je skg nie..

    ReplyDelete
  4. sabar sis, kdg2 byk perkara yg wt kite stress pdhl bila pk balik xla stress sgt hehe

    ReplyDelete