Buaian Berendoi Untuk Majlis Aqiqah

By Farhana IezAna - 9:00 AM

Assalamualaikum...

Just nk share kt korg..sesapa nk cari buaian utk majlis aqiqah/ berendoi, meh la hire vendor ni..sgt2 recommended. dari below bajet sampai la yg higher bajet.

aku antara yg tight in budjet. Mula2 aku dh book dgn design ikut bajet aku.
contoh nya mcm ni ye



Tp owner vendor ni sgt pemurah hati, upgrade buaian dgn deco kami secara free je..Harga yg aku dpt harus la di RAHSIA kan..hihi(diatas sbb2 tertentu)..fhm2 sendiri jela ye...

Ini la hasil nye..cantik x???








kalau nak tahu harga sebenar utk deco mcm ni, korang boleh follow FB Buaian Berendoi Mamia / buaianberendoi.mamia




  • Share:

You Might Also Like

1 comments


  1. jika ikutseo boleh memberikan penilaian untuk aqiqah surabaya, kami memberikan penilaian terbaik untuk jasa aqiqah surabaya terbaik dan terlezat, kami memberi nilai jasa aqiqah online 1000 berkah yang berpusat di Surabaya menjadi aqiqah surabaya terbaik.

    ReplyDelete