Ahli Keluarga Baru

By Farhana IezAna - 11:28 AM

Assalamualikum...

Official nak introduce our new family member,anak kedua kami.


Nama diberi Adaniy Qareesh bin Muhammad Faiez Haiqal. Lahir pada 17 march 2016 di Hospital Shah Alam dengan berat 3.05kg (sama dgn kakak dia), pada pukul 9.35 malam.

Alhamdulillah kali ni bersalin pn senang jgk.yg paling best tak kena jahit/ cucuk jarum pn( just injection utk kecutkn rahim jela). bila xde jahit2 ni, dlm pantang mmg heaven la kn, xdela jalan/duduk terkepit sebab nk jaga jahitan..

Alhamulillah jugak sebab dh sepasang pn anak aku. kalau ikut hati rase cukup la sepasang ni je anak. sebab tak lalu nk hadapi mabuk mengandung yg teruk tu). tp asben nk anak lagi..huhu nagis mak oii..tp klo nk tambah pn nk gap jauh sikit. Bagi anak yg first start sekolah dl (lama x 5 tahun lg)..


  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Alhamdulillah...tahniah Ana. Bestnya dh dot sepasang.

    ReplyDelete
  2. Tahniah ana... sepasang dah (^_^)

    ReplyDelete