Majlis Aqiqah ArsyaQaysara & AdaniyQareesh

By Farhana IezAna - 9:00 AM

Assalamualaikum...

Akhirnya tercapai jugak hasrat nk buat majlis aqiqah buat 2 anak syurga kami.


kami buat untuk kedua2 sekali sebab masa Arsya lahir dl, xde rezeki nk buat. waktu yg kami rancang dl nk buat terpakse cancel sbb atuk sebelah asben meninggal masa tu.

kali ni kami diberi rezeki anak lagi, jadi kami pun rancang la buat utk kakak dgn adik sekali. Majlis ni atas perkongsian bersama2 dgn FIL dan family aku jgk.

FIL request nk buat majlis kt rumah arwah atuk nenek sebelah FIL. rumah ny dekat je dgn rumah kami kt sunway tu jgk. kiteorg semue mmg stay kt sunway je. so jiran2, kawan bg fil mahu pun family aku sendiri sama je. org yg sama jugak kiteorg jemput ny.

disebabkan majlis 1 je then jemputan utk kedua2 belah, so kami jemput utk 400 org. nampak mcm mjlis besar jgk la kn.. dapat la kami aqiqah kn 3 ekor kambing buat Arsya dgn Adaniy.

Malas nk cita panjang lebar, korang layan jela gambar yg xseberapa ni ye..

















































Terima kasih semue yg dtg sama2 memeriahkan majlis dan mendoakan yg baik2 buat kami sekeluarga.

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. alhamdullilah selesai utk anak2.. :)

    ReplyDelete
  2. Dalam banyak2 gambar paling menarik si kambing golek tu.hehe

    ReplyDelete