Idea untuk E'day theme

By Farhana IezAna - 9:18 PM

Harini kita nk cite psl e'day theme. My fav colour mst la warna biru kan..hihihi..so aku dan Mr BEE decide nk buat mix 2 color..


tp nie bukan color nya ye..hihihi maybe nie untuk wedding nnt..we luv this combination..tunang pn tak lg dh berangan psl kawin plak aku nie..jauh lg rasanya..



nie barulah betol tema yang kami dh pilih..cantik tak??
baju aku rasa nak pakai warna kuning la..



mcm nice jgk kn tmbh 1 lg warna silver..maybe bly la nak tmbah warna nie untuk handbouquet..


suka sgt combination color jd kek mcm ni..tp takde la utk e'day je pn nk pkai 3 tingkat kek mcm ni..over sgt nmpk nya..

  • Share:

You Might Also Like

0 comments