Nama A.K.U

By Farhana IezAna - 8:29 PM

harini aku sebenarnya tak tau nak cite ape..so apa kata aku cite sikit la psl diri aku sendiri..


Nama yang org pernah panggil aku:
1.Ana/Hana
Yang nie mmg biasa la..kebanyakanya mmg mengunakan pangilan nie bagi yang dh lama kenal aku la..tp yang baru kenal pn selalunya aku mmg suruh org panggil nama nie je..


2.Farhana
Yang nie nama formal @ skema la..dl cikgu jela panggil nama nie..tak pn yang mula2 baru kenal aku..


3.Farah
Yang nie pulak khas family MR BEE je yg panggil dgn nama nie..Dari mula2 aku dtg jmp family dia lg dh mmg panggil cm nie..aku pn tak tau la knp (tp layan kn jela).


4.Bulat
hahahaha nie panggilan kwn2 sekolah dari sklh rendah lagi sampai lah sklh menengah. tp lps masuk sklh teknik dh takde org panggil nama nie lagi dh..mmg 1 sekolah panggil dgn nama nie tau..actualy nama nie ada kesah nya..mst korg igt dl2 aku gemuk kn..aku still mcm nie kecik2 kurus je org nya..size xs jela dari dl..tak tau la mcm mana sorg dari kawan sekolah rendah 1 kls dgn aku dl nie dh terpanggil aku dgn nama nie..dl aku selalu bergaduh dan kutuk2 dia..so 1 hari die ejek aku dgn nama tu..smpai la semua kwn2 lain pn terikut dia panggil aku mcm tu..


5.Nor Farhana
Nie MR BEE suka panggil aku bila aku gaduh dgn dia @ dia saje2 nak ngada2 je..huahuahua..


6.Sayang
Nie pn panggilan rasmi MR BEE untuk aku.dari dl dia suka panggil sayang..kalau tukar pn kejap je lps tu panggil sayang balik jgk..

  • Share:

You Might Also Like

0 comments