Rancangan Minggu nie

By Farhana IezAna - 9:24 PM

As'salam..

Esok dh hari jumaat bersamaan 11.11.11..cantik sungguh no. nie kan..jatuh pada hari jumaat pulak tu..mst ramai yang mendirikan masjid kan minggu nie..

rancangan aku untuk esok igt nak jmp bff aku,tp bila aku ckp kt MR BEE die terus tak bagi..sbb aku nak jmp bff tu lps blk krj,so mst la mlm baru blk kn..MR BEE sgt la risau sbb aku kuar sorg2 je jmp kwn kt shah alam..ala sblm nie prnh la jgk drive sendiri,tp mse tu MR BEE tak tau pn..hihihi

nie la bff aku tu..nama die onah..pic nie mase MR BEE konvo..actualy onah pn konvo jgk mse nie tp utuk hari esoknya la..

ok untuk hari sabtu pulak rasanya macam nak pergi umah family MR BEE la..dh lama tak dtg jmp mak dia..lagi pn ada hal nak bincang,borak2 sikit..tapi aku nie sllu nya rancang je tp tak pergi2 jgk..tak tau la knp ssh sgt nak dtg umah family MR BEE..

family die baik je..sllu mak dia ckp kalau senang datang la umah,borak2..mgkin mk dia pn bosan tak ada kawan beborak agkny..yela ank2 semua lelaki..sorang je pompuan pn kecik lagi baru darjah 1..


nie la family MR BEE..then tula mak dia..

aku berharap sgt la semoga hati nie ikut la ape yg dirancang tu.kg lepak umah je tak pergi2 jgk..takpe la sok igtkan nak tefon mk MR BEE dl la..mne tau sabtu nie diorg ada rancang nak pergi mana2 ke..


  • Share:

You Might Also Like

0 comments