Letih banggat..

By Farhana IezAna - 8:58 PM

Minggu nie memamg penat sangat dengan kerja.tension,feed up kerja kat situ..takpe la ingat nak stay cukup 1 tahun kerja situ,aku nak chow la..

sekarang taknak cite pasal kerja..nak cite esok kawan kolej dulu jemput kenduri kahwin dia..so aku dengan MR BEE akan pergi sana then boleh la jumpa kawan2 kolej..dah lama tak jumpa diorang semua.nanti aku tunjuknya picture kahwin dia..

bila pergi kenduri kawan kahwin nie rasa jelous pulak kan tengaok orang dh mendirikan rumah tangga..bila la time untuk aku pulak..(hihihi).takpela nanti sampai la time untuk aku nya.

disebabkan harini penat sangat tak ada mood la nk update blog lama2..so nanti sambung lagi la..

  • Share:

You Might Also Like

0 comments