Pakej done

By Farhana IezAna - 4:50 PM

Semalam aku dh settlekan semua berkenaan pakej bertunang yang aku ambik tu..semua dalam pakej tu dh dicomfirm kan..
 
First berkenaan katering dan canopy tu.setelah decide dengan my family,kami tambah 1 lg khemah dan 100 pax katering la..so semuanya 2 khemah dan 200 pax katering..menu pn my mum dh pilih menu a..kalau nak tau apy yang terdapat dalam menu a nie boleh la tgk post yg dl..klik link ini..
Untuk baju aku decide just nak baju kurung moden je..mula2 ada 2 pilihan sama ada baju kurung moden atau baju kebaya labuh indonesia tu..bila dipikir2 kan balik nk pakai baju kurung moden je senang,tak payah nak pakai korset,inner..lebih selesa untuk jangka masa panjang kan..lagipun majlis waktu tengah hari.
lega rasanya bila sebahagian besar untuk majlis tunang nie dah dicomfirm kan..tinggal lagi persiapan untuk hantaran je..senarai barang yang perlu dibeli..

1. songkok - done
2. butang baju melayu - amik abah punya je..(hihihi haritu beli banyak kat sandakan)
3. Kasut nikah untuk MR BEE
4. Kasut nikah untuk MS HONEY
5. kek untuk both side.
6.coklat untuk both side - booking
7.barang mengubah hantaran

rasanya tu je lg kot..nanti kalau ada lagi aku update baru..lagi pn majlis lambat lagi dalam 2 bulan lebih lg..eh lambat ke??rasa macam tak sempat je..

  • Share:

You Might Also Like

0 comments