Cite Saja2..

2-2-2

8:05 AM

tinggal lg 2 bulan 2 minggu dan 2 hari saja lagi untuk majlis pertunangan tu..post gedik saja2 nak countdown.apa lagi yang tak ada,semuanya berkenaan hantaran saja..

pening la pikir nak buat hantaran yang macam mana.nie first time nak buat hantaran lagi2 untuk diri sendiri.harap2 tangan aku nie kreatif la..kadang rasa nak tempah je hantaran tu..sebab kalau buat sendiri tak tau bape modal yang nak digunakan..

masih mencari2 apa yang ptt nak beli untuk mengubah hantaran..tp kena tau dl gubahan mcm mana yang aku nak buat..so aku pikir2 nak gubah pakai bunga je..tp tak nak la bazirkan duit guna fresh flower,so kite pakai artificial flower je..

pasal nak tunang nia,kawan2,sedara mara,gan jiran terdekat belum lagi diberitahu.rasanya awl lagi kot nk bgtau.so dlm bulan 1 la baru akan diwar-warkan.kenapa aku jemput ramai sgt kn,sebab nya ada buat kenduri tahlil sekali..aku buat sebab kebanyakan orang yg syg aku,yg aku syg, ramai yang dh kembali ke rahmatuallah.

semoga majlis tu nanti bukan saja untuk aku tp untuk orang2 yang sayang aku jugak walaupun yang hidup @ yang dh pergi sekalipun..

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE