Free Pre-Wedding Photoshoot

By Farhana IezAna - 11:14 PM

Lucky keliling aku banyak kawan2 freelance photographer nie..baru2 nie ada sorang kawan aku saja2 nk wt assignment Pre Wedding Photoshoot. mula2 dlu rasa macam taknak je wt pre wedding coz igt just nk wt post wedding je..

bila pikir2 balik mcm nak join plak kan..hahaha biasa la bila dh free nie semuenya nak..walaupun my frenz ckp free tp mcm tak sedap kan tak bagi pape..so we just belanja makan jela kan..hahah..

maybe utk nie aku nak buat lepas tunang nanti la..dalam bulan 5@6 ke kan..pape pun nak kena tanya MR BEE dl dia okey ke x agaknya nk buat pre wedding gan my frenz nie..maybe dia tak kisah kot..tapi boleh ke dia klo wt photoshoot nie..actualy MR BEE nie agak pemalu org nye..susah nak tangkap gambar dia kalau orang lain yang tolong ambik kan picture..

agak2 nya macam mana la rupa dia kan..excited plak nk tgk result,sebab selalunya MR BEE nie bila ambk gambar mesti tak pernah senyum..dia takut nak senyum sebab bila senyum je mata dia lagi sepet..hahaha tula alasan nya..that why gambar dia semuanya muka serius je..

the concept utk photoshoot nie nanti akan dipikirkan nanti jela..sekarang nak concert utk tunang dulu la..that more important now..

tp adalah terpikir kalau shoot nak buat concept mcm tunjuk time mula2 kiteorg kenal dl..zaman sekolah teknik duduk asrama..kiteorg pernah outing turun kl,dating pakai baju asrama..hahaha sound quite good..terkenang memory dl2 plak tetiba kan..

tak pun masa first time kiteorg jumpa malam new year mase tu..hahaha masa tu kiteorg main snow spray tu..ala spray yang kuar buih macam snow tu..actualy kiteorg tak beli pn tapi bile countdown tu ramai org main bende tu,so banyak botol2 spray yang dh buang,kiteorg kutip then goncang skit boleh la spray lagi..tu pasal la MR BEE dengan kawan2 dia kenakan aku dl..

bila terkenang memory dl,sungguh xsangka la kan..zaman2 sekolah2..muka pun muda mudi je cam budak2 lagi mase tu..takpa2 maybe bly imbau balik that time bila buar concept cm nie utk pre wedding shoot nie..

  • Share:

You Might Also Like

0 comments