Hantaran

Rombak Hantaran

9:13 AM

Pening kepala sebab pasal hantaran tak settle2 lg..aku ada 2 bulan je lagi nak pikir pasal hantaran nie..sib baik malam tadi mak aku cite2 sikit pasal hantaran.then dia ada tertanya apa yag aku bg untuk MR BEE.rupanya2 ada 1 yg tertinggal nak masuk dlm list..bunga rampai rupanya kena ada sekali..aku pikir2 tak payah ada pun tak apa..

then mak aku ckp kena la da bunga rampai tu kalau tak nanti nenek aku marah..aku pun tak faham kenapa la kena ada jugak bunga rampai tu..

then mk ada ckp jugak belah lelaki pn kena bagi bunga rampai..kalau mcm tu mungkin kami kena tambah dulang la..before 5-7 sekarang mungkin jd 7-9..

apela yang aku nak bagi dia ye..

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE