Huhuhu Sedih

By Farhana IezAna - 8:52 AM

Sedih sgt2..huhuhuhu..gedik pompuan nie..tak adala sedih pn sebenarnya..aku tak jadi nk beli kasut untuk letak kat hantaran tunang nie..nie sebab MR BEE ckp kami kawin lambat lg nanti tengok ada pattern baru,aku mesti nak beli lain..yela boleh la diterima alasan MR BEE tu..lagi pn dh penat jalan2 cari kasut yang menarik hati,then bila dh minat tak ada size pulak..sedih giler la..aku pn jadi malas nak cari kasut dh..

Kisah kasut MR BEE pulak sama je macam kisah aku..tak jumpa2 yang menarik hati..then dia pn decide nak beli nanti je bila dh nak kawin..so untuk hantaran die tetap kekal bagi kasut jugak..tapi bkn la kasut untuk nikah@bersanding nanti..just kasut saja2 je untuk tambah koleksi kasut dia..macam biasela kan dia mst nak beli kasut fav. die..dekat kedai Dr. Cardin.

Dia suka beli kasut Dr Cardin kat One Utama,Damansara Utama.Kat situ je yang kiteorg tau ada kedai khas brg Dr Cardin punya..Ada kasut pompuan jugak tau..then ada baju, jeans, dan aksesori lain jugak..kalau selalu kat kedai lain just jumpa kasut utk lelaki je kat..tp kedai nie ada macam2 brg Dr Cardin la..

nanti aku post pic kasutnya..sbb skg kt ofis nie..hihihi

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. try la pedro..cantikkkkkk heheh

    ReplyDelete
  2. aah ad jugak g pedro kt o1..tp mse tu pn xde size jgk..Mr Bee pn minat kasut laki kt ctu..

    ReplyDelete