cerita cinta

My Poor Boy

8:45 PM

How's that guy??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


This my poor boy.why im saying that..coz he's fever now.so poor my MR BEE..

bertambah2 lagi kecian sebab harini doc ckp dia suspek denggi plak kan..My mum suggest suruh mak dia wt kan sup ketam..sup ketam nie bagus untuk org yang denggi tau..aku pun tak pasti la kan apa yang bagusnya..tp just try..

actualy kalau boleh taknak la kena kan..doakan la semuanya my poor boy tak kena denggi..tp kawan dia yang sama2 pergi outstation dengan dia pn suspek denggi jugak..tu buat aku lagi la risau..lagi pun kawan dia dh nak dekat seminggu demam..MR BEE sekarang demam,sakait2 badan,dan takda selera makan sebab katanya tak rasa papa bila makan..tu quite common la kan utuk orang yang demam..bezanya orang kena denggi nie akan kuar bintik2 merah kat badan then muntah2.tp MR BEE tak ada lagi la..so far alhamdulillah la akn..

so sesapa yang suspek@ kena denggi nanti,boleh la wt sup ketam tau..then minum supnya..
try jgn tak try okey..

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE