8 Days more: Hari last krj before cuti panjang

By Farhana IezAna - 7:59 PM

Nampak sgt aku gedik nak cuti..hohoho happy der dpt cuti lama2.

tp still bnyk krj lagi..mcm2 benda nak summaries utk bos aku tu die nk attend meting kt site johor next week..atas sebab aku nie bercuti lame jd aku kne settelkan harinie semuenya..prepare siap2 utk die..

1 lagi hal semue stok lebih kurang aku nie la tuan ny,jd apela agaknya nasib stock2 aku nanti nie..
adakah kucar kacir balik cuti nanti.mintak2 semue ambik dan susun balik elok2 la ye..xdela aku balik nanti pening kepala nk kemaskan semuanya balik kan..

client2 yang aku selalu kacau hari tefon mseti minggu nie diorg amankan..xdela dengar tefon diorg berbunyi tertera nama aku kt hp diorg tu..tp aku still follow up dari rumah je..by email,klo argent aku ttp akn call diorg jugak la..

nasib aku la yg sllu deal gan client nie..cuti pn kena kacau jugak..agak2nya klo cuti kawen lagi lame dari nie..apela nasib aku agaknya..

mesti korg bosankan bace blog nie ask ckp psl cuti je..huahuahua


ps~suka hati aku la..blog aku..(bly ke mcm tu)

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. salam... cuti pnjg nmpk :) heee
    i'll follow u, n kalo sudi mai la follow me :)
    mne tau ada yg bleh d oder kn... tq tq

    ReplyDelete
  2. Aah hapy cuti lme2...hihihi
    thank follow..nnt sy follow awk pulak ye...

    ReplyDelete
  3. cuti ape ni? nak tunang ea?
    best ye~... congratz in advance!! nanti buat review ok!

    ReplyDelete
  4. @dhiera : yup sy cuti pnjg utk tunang n rest..nnt sy buat review ye.skg tgh bz la ask kt luar je..

    ReplyDelete