Inspirations: DIY Project

By Farhana IezAna - 7:08 PM

From now aku dh start list down DIY projek yg aku nak buat..ok la tu ada mse setahun nk wt mcm2..

so first step aku dok usha2 blog yg bnyk bg inspiration nk DIY nie..

sekarang aku ada jumpa 2 blog la yg bermanfaat utk aku..utk korg xtau la kn..


so yg aku rasa nak buat la kn..

Paper bag utk door gift

DIY Hanging Lanterns. article photo
Nest Lantern untuk apa xtau lg

Ada beberapa templete yg menarik aku dh upload simpan buat akan datang..

DIY: Gorgeous Chiffon and Tulle Flowers
nie cara2 nk buatnya..
http://www.projectwedding.com/wedding-ideas/diy-gorgeous-chiffon-and-tulle-flowers/5

WEDDING CARD BOX MONEY HOLDER CUSTOM MADE Any color and combination
GuestBook/Box
http://www.projectwedding.com/wedding-ideas/diy-cardbox-2


DIY Paper Lantern Centerpieces article photo
Paper Lantern
http://www.projectwedding.com/wedding-ideas/diy-paper-lantern-centerpieces

Fabric HB
http://www.projectwedding.com/wedding-ideas/my-labor-of-love-diy-fabric-bouquets

utk cntikan baju bertandang nnt..

Poskad for Guest box
http://inspirethebride.onsugar.com/Save-Date-DIY-Idea-Free-Download-8168358

sy dh dpt supplier nie 1 pcs 80sen je 180ml include cap die..
mcm nie bly x ada tangkai..senang nk pegang kn..
dh jumpa nie hrge rm70..tau x kt mne2 yg murah lg..
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150347195439202.420311.266056254201&type=3

nie jela yg aku dh terpikir nk buat..nnt aku updated satu persatu ye lebih detail progress ape yg aku dh buat..
follow tau jgn xfollow..

hihihi

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. thnx for the nice dear..=)

    miza folo u dear..folo miza back ya...jom share sal kawen..hihi..

    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @miza kita mmg dh lame follow miza pn..hihi

    ReplyDelete
  3. suke masuk rmh hana ni....ummi follow ye..cari inspirasi 4 my daughter....thanx a lot!

    ReplyDelete
  4. @Ummi: terima kasih ummi..bgs nye ummi nie rajin cari idea utk wedding anak..

    ReplyDelete