Contest

Thursday Thrill Give Away by Kertas Cantik

10:41 PM

Dimalam Jumaat(eh ape kena ye) aku nak join Give Away lagi..kali nie aku nak masuk Give Away dengan Kertas Cantik pulak..
Kertas Cantik banyak membuat dan menjual pelbagai jenis taqs, stikers, Chocolate wrapper & Doilies Brown Paper Bag.

Contohnya:
1. Tag & Stickers

Pattern nie sy pernah try buat tau utk mjlis tunang tp xla berapa cntik sgt..nak tgk x??hahaha kt bwh nie ye
tak cantik kan??tp sy ttp puas hati sebab sy design sendiri..hihihi

2. Chocolate wrapper

3.Doilies Brown Paper Bag

sekarang nie kite nak cite yang no 3 nie..Doilies Brown Paper Bag..
Kertas Cantik banyak sebab ny knp sy nak pakai Doilies Brown Paper Bag nie..Antara sebab2 nya:

1. Trend baru  ramai nak bajet dengan pakai benda nie then buat DIY sikit.selalunya org just buat Doilies sticker then ada letak reben nampak sweet,simple dan kemas je..

2. Mmg dh terpikir pun nak DIY sendiri paper bag nie utk door gift nnt,tp mgkin jemputan ramai lebih dari 1000 org so mcm tak larat pulak nak buat sendiri..jadi kalau menang dapat la merialisasikan my dream sy nie..huahua

3. Sy nie antara pengantin bajet tp disebab kan kedua2 kami anak sulong,jemputan tentu ramai dan banyak nak kena spend benda yang lebih penting mcm makanan semue tu,jd kami nak kurangkan sikit bajet utk Door gift la..

4. Kebetulan Kertas Cantik pn ada buat Taq&Sticker so senang la nak buatkan sticker dekat Doilies Brown Paper Bag tu nanti..

5. Yang paling penting paper bag nie bgs utk environment la sebab boleh recycle balik..sy mmg suka environmental friendly product ni..

kelima2 sebab nie saja la yang buat sy jatuh cinta dengan paper bag nie..harap Kertas Cantik boleh merialisasikan impian sy nie..Tq bagi peluang masuk Give Away nie. :)
walaupun sy tak menang nanti tp murah rezeki Kertas Cantik sebab tolong orang2 yang nak mendirikan masjid semue..

kite cuci mata sikit gambar paper bag yang menarik dari Mr Google

   

  


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE