Diy

DIY: Wedding Journey Books

By Farhana IezAna - 11:49 AM



Lambat sikit aku share bende nie..Wedding Journey Books aku dh siap DIY pn..aku buat 2 buku sebab 1 buku tu utk aku sketch2 dan tampal2 ape2 pic yg aku suka..

buku nie xdela cntik sgt pn tp nnt dari masa ke semasa aku akn cntik kan lg..hihi aku igtkn nnt nk letak pic mse e-day@pic kami dlu2..amacam cara x??

sorry ye pic ny terbalik2..sje je nk tnjuk buku nie aku balut front dgn back cover pakai warna yg berbeza.yg depan wrna biru,blkg wrna gold..
actualy aku balut pakai krts crepe lebihan masa tunang dl..igtkan krts tu nak buat bunga krts tp xcntik pulak,tu yg buat bunga guna tisu je..lg cntik..

kegunaan buku nie aku nak buat mcm wedding planner book just utk aku kumpulkn semue berkenaan krj kawen la..
semue yg aku dpt dri vendor termasuk bil,list ape yg kite deal dgn diorg..
so nanti apa2 sng nk review kn..

yg bad psl aku nie,walaupun dh sediakan buku khas mcm nie,still conteng2 kan krtas laen,lpstu kn ape lg mula la koyakkan then tmpal kt buku wedding journey nie..aku rse nnt buku nie mst jd tebal sebab bnyk tmpl2 kn..


  • Share:

You Might Also Like

0 comments