Inspirations

Inspirations: Ribbon Deco

10:56 AM





Chair Deco

Main Entrance

Centerpiece

Backdrop

Car Deco

Walkway

Table Deco

Wedding Wands

Canopy Deco

Sebenarnya ada banyak lagi benda kite boleh buat guna ribbon theme nie..
aku sendiri dh jatuh hati dengan tema nie..
sebab yg paling utama nampak mudah nak deco dan cantik sgt..

ada tak sesapa yg tahu kt mana ada jual ribbon untuk quantiti yg banyak, panjang2 dan murah..
kalau ada yg tahu,share ye..

thank.=)




You Might Also Like

8 comments

  1. okk...fine!!
    pengsan tgok diorg deco cumel2 tuuu

    ReplyDelete
  2. cantek nye..tp ribbon pon xLa murah sangat kan..(ayat ape nih) tp sya suke bouquet 2..rase cm nak jek!! iskk

    ReplyDelete
  3. harga ribbon depend material jgk..klo bli 1 roll dlm 22m,beli lebih dri 9 roll dpt bawah rm10 je 1roll..klo beli lebih dari 10roll xsmpai rm6 pun utk 1 roll..

    ReplyDelete
  4. dh try tgk kt kedai bunga? ad jual meter2 kn?

    ReplyDelete
  5. xtry lg..tp rsenya xsmue kedai bunga @ kedai alat menjahit ada jual ribbon bermeter2 nie..

    kne ke kt pemborong la..tp tula xtau kt mne ada..

    ReplyDelete
  6. hi dunno if this is still valid or not, but if you are interested, there's a warehouse sale till end of January @ Intan Sachet Sdn Bhd (234555A). Unit AG 12, PJ Industrial Park, Lot 2, Jalan Kemajuan

    u may find cheap and colourful ribbons in stacks. they specialize in goody bags, festive hampers etc so u can imagine what sorts of things you can find there.

    the sale has been running since december so i dunno if you can still be spoilt by choice! but have fun anyway!

    ReplyDelete

SUBSCRIBE