Lambat lagi tapi Verangan Dulu

By Farhana IezAna - 4:47 PM

Harini nak verangan nak g tempat2 best utk honeymoon nanti..

aku xnk bgtau kan mana.tp nak tunjuk gambar je..yg penting hint nye somewhere in Malaysia.
Cuti2 Malaysia je..tak mau keluar negara dl..



3 pulau yang berbeza ye..tp 3-3 tempat aku nak g sekali..sib baik dekat2 je..aku nak snorkeling kt air yg jernih,banyak ikan comel tu..huhuhu best ny la..terdampar kt pasir yg putih dan halus..


makan tepi jetty..romantik x..hihi


Sungai yg sgt jernih..

Padang hijau dengan sekumpulan lembu bagai kan di New Zealand.







tak nak Verangan banyak2..
tp mesti ada dpt agak mne tempat2 yg aku tunjuk nie..kuikui..yg tau tu diam2 je k..
Semuenya still belum confirm,sebab asik berubah2 tempat je..


  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. WAH..BEST2..XPE..BERANGAN TU PENTING..HEHE

    ReplyDelete
  2. kat mane ni....cantikkk..takpeee..veramgannn dulu,pastu boleh pegi terus nnt:))

    ReplyDelete
  3. kk best..sangat..tqah g honeymoon...hihi

    ReplyDelete
  4. Salz: Berangan dl sebab nk arrange schedule perjalanan..baru la dpt g semue tmpt tu sekali..

    Fateha: Kat kk je..hihi

    CikPuanTqah: dari dl mmg berangan nk g kk,tp xsmpai2 jgk..jd angan2 tu nk g honeymoon sana jela..hihi

    ReplyDelete
  5. Wow dija pun planning dalam malaysia tapi dekat2 je ni :) nak gi luar tnggu next year :)

    ReplyDelete
  6. Aah lgpun ana xabis jalan2 dlm malaysia lg..rupanya bnyk tempat yg best2 dlm negare sndiri yg lom g..hihi

    ReplyDelete
  7. haha.verangan best kan..! sya pon sLaLu jek brangan

    ReplyDelete
  8. berangan dl xpe..nnt kite g la kn..huahua

    ReplyDelete