AJL27 Happening Giler...

By Farhana IezAna - 9:46 AM

Sapa tgk AJL27 semalam???
mesti ramai yg tengok kan..

Sapa tgk kt rumah,sila agkat tangan...
Sapa tgk kt stadium sila agkat kaki..hahahahah

Aku cm biasa la..tgk kt stadium..sentiasa ada tiket utk aku..hahahaha xpyh ssh2 nk g ambk tiket..tgk2 ada je org bg tiket kt aku..

sapa lagi kan,adik aku la yg bg tiket tu..semalam aku dpt lebih tiket so aku ajk 2 org kawan aku lagi..aku pn berdua dgn En Tunang. dan 2 org kawan aku tu pn psgn couple jugak member 1 kelas kolej dl..

Actualy last minit ada 3 lagi tiket lebih..tp dh last minit kn,xtau nak ajk sapa..
suasana semalam memang happening giler la..dan aku pulak dduk dekat dengan stage..nmpk depan dan belakng stage sekali..so apa org lain xnmpk,aku nmpk la..

Nie kol 8, mase aku baru je dpt tmpt dduk..yg kt bwh kerusi biru tu namanya area 'arena'. ada jugak dpt tiket kt situ tp tak best la sebab dok belakng kg kena panjang kt leher sikit utk nmpk depan..
Adik aku lagi best,die dok kt tempat VIP,depan die semue org HotFM.


Nie before start AJL27.


 Persembahan pembukaan dari Misha Omar, Ziana Zain dan Faizal Tahir.


Persembahan pertama dari Hafiz dan Adira utk lagu Ombak Rindu.Banyak giler pakai prop bunga tu..penuh tangga stage tu.Masa Aaron masuk nie, semue org dh naik giler..dok menjerit2 lagi2 yg pomp1 tu semue..aku tak menjerit2 je,just chill2 je..




Lagu simetri dari Amy Search dan Hazama. dgn prop kipas, moto2 kapchai.konon2 mcm lorong hitam la nie..


Persembahan dari stacy lagu pelangi senja.seram tgk titi tu..tinggi kot..dh la stacy dengan kain wrna warni yg panjang berjela tu..


 Yang nie persembahan sapa ye??lupe plak..hahaha


  Yg nie persembahan dari Amir Jahari lagu Tanpamu. best jugak music instrument pakai tong segala..lagu die pn santai je.


 Yg nie pemenang persembahan terbaik dari Black dan RJ utk lagu Teman penganti.Stage yg pusing2 tu bukan auto tau tapi ada org yg dok pusingkan kt belakang tu..jenuh jgk diorg,siap tukar2 org lagi utk pusing kn stage tu..


 Yang nie pulak semue org tau..persembahan & lagu yg menjadi juara dlm AJL27 kali nie.lagu Terukir Dibintang.Lagu asl dari Yuna tapi last minit Aizat yg gantikan.
Terkejut tgk Aizat dgn penampilan baru yg nmpk lebih dewasa dengan misai die..hahaha


dari semue2 persembahan AJL utk final mlm tadi, bagi aku tetap tak boleh kalah dengan persembahan istimewa dari Otai2 rock Malaysia. time tu semue dok giler dh..berdiri2 org kt dalam stadium.semue nyanyi ramai2.lebih kuat dgr penonton kt stadium nyayi dari artis tu nyanyi.

En Tunang ada rakam video utk persembahan istimewa tu..maybe entry lain la aku share ye..sebab aku pn tak ambk lagi video tu kt die..hahahaha..

  • Share:

You Might Also Like

2 comments