Celebrate Bufday with family

By Farhana IezAna - 9:28 AM

malam td abah aku belanje makan..hoyey..

tempat pilihan aku kt Island BBQ Steamboat. aku pagi 3 star je utk tempat nie..first time g mkn steamboat kt sini..tapi paling tak best kot aku rase. kuah die cair, pastu tak banyak pilihan.

tapi tak pela rezeki kiteorg makan kt situ pn dh ok dh..

entry kali nie just nak tnjuk gmbr je..asik bace text pn bosan gak kan..huahuahua










Adik aku yg suke gedik..asik nak bodek abah je..


Adik aku g giler..hahaha

Yg kecik tu anak jagaan mak aku.sapa follow blog nie dri awl mst kenal die..hihi

Along dan Awliya gedik =)

Tak sempat nak time panjang2 agak bz kt opis arini..jadi layan gambar jela ye..ok kot kan..

  • Share:

You Might Also Like

0 comments