Diy

Kasut Nikah + Bertandang

By Farhana IezAna - 10:45 AM



Nie la kasut yg akan aku gunakan utk 2 majlis sekali..sebabnya kedua2 majlis tema yg sama warna biru.
Kasut Nose je aku beli, since tu yg rasa selesa dan sesuai dengan kaki aku.. mase beli kasut nie aku siap cat walk pusing tah bapa kali round dlm kedai nose tu...kalau nak tahu sesuai, selesa ke x. mcm tu la caranya beli kasut tau..expecially heel tinggi2 nie.. Untuk mengelakkan u'll terbeli kasut yg tak sesuai, xselesa dan melecit.

Kasut nie aku akan DIY sikit.kalau korang igt sebelum nie aku prnah post 1 kasut nie

nampak x accesories dlm bulatan merah tu??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
yey aku dh dpt pn bende alah tu..

lepas nie boleh la tmpl kt kasut..

Aku beli warne krim 2 pcs. harga utk 1 pcs nie rm5.


Nie bukan hasil DIY aku ye..
Aku just letak je kt depan kasut tu..huahuahu.
kalau letak seketul mcm tu nmpk mcm gedabak dan penuh sgt kt depan kasut tu kan..so aku akn wt pattern lain la..

Tunggu hasil sebenarnya nanti ye..



  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. cantik lah kaler dia...
    pat2 DIY, nk tgok hasilnya..
    hehe

    ReplyDelete
  2. cantik nye yangg biru diiieeee..sukkeee sgt..cepat3 diy, nak tgk hasilnyeeee:))

    ReplyDelete
  3. @fateha: thank..tak sabar nak diy nie..

    ReplyDelete
  4. cumel...xsabar tengok hasil dia...

    ReplyDelete
  5. Cantikk.. nanti dah siap DIY review ye.. Nak tengokkk.. heeee

    ReplyDelete
  6. wow...mengamcam warna kasut....nk tmbah2 ek..cepat2..nk tgok...

    ReplyDelete
  7. besar sangat bunga tu. tepek yg kecik sket. sayang xnmpk pattern shoes tu nnti. sbb kst da cantik da =)

    ReplyDelete
  8. wah nice one tp i lg suka yg simple takde bunga tu :D

    ReplyDelete
  9. @ Cik Jelita: sbr ye..tgu tau..

    @ Puan Chacha: thank..nnt dh siap sy review lg ye..

    @ Cik mah: Cik mah asl biru mesti suka pnya..

    @ Sya: ana mmg bukan wt besar gitu..bunga tu akan dipotong separuh..hihi

    @ Cha: ana pulak tak suka simple@kosong mcm tu..tu yg nk diy jugak..hihi

    ReplyDelete
  10. @rapunzeel Cikilolo: sy belum diy betol2 lagi tu..tu teaser je konon2..hihi

    ReplyDelete
  11. wow...... teaser pun dh cantik dah ana.. hehe... anyway. tinggi nye heel dia.. klu cik pia, mmg dh berpaut aje kt lengan en suami nnt, takut jatuh.heeee

    ReplyDelete
  12. cantikkk...da la warne biru dia menyerlah. ;)

    ReplyDelete
  13. @cik pia: thank..ana dh biasa pkai heel tggi..nie pn ad lg tgi heel yg ana ada..hihi

    @linda: thank..ana suke biru.hihi

    ReplyDelete