Flight Ticket for Honeymoon DONE

By Farhana IezAna - 11:49 PM

YEY

nak lompat bintang tinggi2..

tiket g flight g honeymoon dh pun kami terbeli semalam.hahaha
terbeli tu kn..

kami g dlm malaysia je..sama yg aku pernah berangan dl..usha link nie ye.

Tiket nie terbeli sebab mmbr bgtau AirAsia wt promo utk travel start 20August2013.

so date pertama sebenarnya nak g betol2 3-4 hari selepas raya pertama, 12hb August.
Tapi sebabkan harga promo nie start 20 August, maka aku postpone ke tarikh lain..

belek punya belek, dpt tarikh 15 september..bile ckp kt En tunang confirm la die suka kan sebab 16 September tu bufday die..

Jadi tahun nie die smbut bufday mase honeymoon la gamaknya..

Berkenaan hotel semue memang tak book lagi..kg la lps kawen @ dh nk dekat2 kawen baru book hotel..dh tau dh nak g mana dan hotel mana yg nk stay. just tinggal nk book je..

Pada yg dh nk booking flight tu, boleh la usha2 skg..murah ooo..
sapa cepat,die dpt..hihi

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Beshnye dah booked ticket.Sha x booked lg.Tapi beshkan promo air asia tu.Geram je nak jgk.

    ReplyDelete
  2. wawawa...seronoknyer...cik mah xpk pun honeymoon lagi..hehehhe....

    ReplyDelete
  3. @ sha : aah sbb geram la teros terbeli tu..tiket g dan balik seorg baru rm80..murah giler la..

    @cik Mah: xpe cik mah boleh g dekat2 dl..nnt ada promo lagi, boleh ke luar negara tros..hihi

    ReplyDelete
  4. waaa.. dah book tiket siap!
    anis punya date utk honeymoon pn xdecide lagi..sob2..
    catering punya pakej honeymoon y dpat free pun tak pilih lagi nak g mana.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. wah bestnya pg KK ke langkawi?

    btw salam kenal :)

    ReplyDelete
  6. @anis: ala kmi pn decide tetibe je tu..hotel pn xbook lg..

    @cha: slmt berknlan...klo mk tau tgk la entry honeymoon sblm nie..ada hint kt situ..hihi

    ReplyDelete
  7. kalau camtu kena ajak en tunang decide ttetibe jugakla.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. @ANIS: meh la decide tetibe jugak..hihi

    ReplyDelete