bufday

Happy Birthday Farhana =)

12:50 AM


Tak ada org bagi kek lagi..so aku wt kek sendiri jela kt entry nie..hihi

Selamat Hari Lahir Farhana yg ke 24 tahun..

Azam tahun nie banyak jugak

1. nak jadi isteri org..hihi
2. kalau boleh nak ada rezeki anak tahun nie jugak..huahuahua (gatal)
3. Nak ubah prgai2 negatif yg aku ada.
4. nak lebih mendekatkan diri kepada Allah.
5. Nak menjadi muslimah + tutup aurat sebaik2 nya ikut kehendak agama.
6. lebih happy dan kembangkan kerjaya lagi..mungkin tahun nie lps kahwin nak wt class utk AutoCAD, Sketchup dan lain2 lagi.
7. Nak jadi kakak, anak dan menantu yg baik kepada family aku.

ps~sebelum nie ada terpikir, agak2 nya bila hari jadi aku, tercapai tak bilangan follower 100 org???
tepat kol12 malam, aku bukak blog tgk dh 100 org follower.sapa la org yg ke 100 tu ye..nak jugak tahu.

Terima kasih semue yg sudi jadi kawan sy dl blog nie..tak sangka blog yg kadang hidup,kadang tak nie pn ada org nak follow..


You Might Also Like

8 comments

  1. heppy birdthday farhana....semoga ape yg dihajati tu nnti akan tercapai....amin2...

    ReplyDelete
  2. happy birthday dear..
    semoga apa yg dihajati akn tercapai :)

    ReplyDelete
  3. @Cik Mah: Terima kasih doakan utk sy =)

    ReplyDelete
  4. @CikCT: Thank. doakan yg baik2 utk sy ye..hihi

    ReplyDelete
  5. heppi beday farhanaaaa..hee..semoga semua yang baik3 sahaj..aminnn:))

    ReplyDelete
  6. @fateha: terima kasih ye..amin..=)

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Farhana. Muda lagi awak ye. baru 24, saya dah 26. hehe..hope apa yang diimpikan menjadi kenyataan. AMin..

    ReplyDelete
  8. @Imah: Takde la jauh beza pn..2 tahun je kite..hihi

    ReplyDelete

SUBSCRIBE