Inspirations

Apek & Leuniey Reception Outfit by Azura Couture

11:55 AM

5 Janury lepas, Majlis perkahwinan Apek dan Leuniey di rumah Apek.
Aku suke sgt dengan outfit diorg berdua.Diorg sama2 putih kan,pakai warna pape pn mesti nmpk cantik jugak..suke sgt dengan warne tu..

Outfit utk majlis bertandang nie dari Azura Couture.







Baju Apek smart kan???
Depan mcm baju melayu modern biasa.
Belakang nmpk mcm kemeja jeans.
Suke sgt la..









Tahniah Apek dan Lueniey. Semoga ikatan perkahwinan diorg mendapat keberkatan Allah SWT.

You Might Also Like

6 comments

  1. warna cantik.... tp bila dh nmpk mcm dh b'kedut2 tu, cm spoil pun ya jugak.... huhu

    Lentik habis laa badan dia, mcm cik Ta... (^_^)

    ReplyDelete
  2. Modelkan,lentik2 nie wajib kot bagi diorg..hihi

    kedut2 tu ok jugak..xdela nmpk kosong je kt bahagian tu mcm dress selalu yg kite nmpk..tp lain org lain pendapat ye x..

    ReplyDelete
  3. bukan yg bhgn depan bju p'puan tu... yg tu mmg superb~
    kedut kt bhgn blkg tu..... cm baju xgosok punya kedut tu....
    hehehe

    ReplyDelete
  4. owh yg bahagian belakang..diyana ckp baru kite perasan bahagian tu pn ada kedut..hihi
    yg tu serabut sikit la sebab tepi2 die dah ada lace kan..
    kalau just ada lace dengan beading tu pn dh cantik kan..

    ReplyDelete
  5. mcm bj artist time wat concert kan.. hoho

    Sya suke songket dorg Lagi.hehe

    ReplyDelete
  6. @Sya: songket diorg pn cntik jugak..tp wrne die sy xberapa suke sgt..

    ReplyDelete

SUBSCRIBE