Diy

Pencarian Border Lace

By Farhana IezAna - 9:20 AM

Aku cari border lace sebenarnya bukan la untuk diri sendiri..hahahaha

Nie MIL yg nak..sebab kiteorg beli kain bju family kosong je..so die nak border lace utk cantik kan lagi..

Untuk family aku semuenya dh beli mase memborong kain kt jakel awl bulan 1 aritu..
mahal jugak border lace kt jakel..
yg biasa je pn xsmpai 10cm pn tinggi nye..dh 40 lebih..

nanti la ye aku tunjuk gambr border lace yg family aku beli kt jakel tu..

ok berbalik cite pencarian border lace utk MIL tu, MIL request nak wrna hitam jugak..baju die wrne coral pink..

MIL suruh carikan lace utk adik pompuan En Tunang sekali..adik die kecik je drjah 2 baru..
so pikir2 balik rugi pulak beli border lace, so ak cri something different utk adik die tu..

cari punya cari, last2 tersuka yg nie..

Pilihan pertama

Pilihan kedua

ada 2 pilihan yg sesuai untuk leher budak umo mcm adik En Tunang.

pilihan aku yg pertama..dh selalmat pn sampai kt tangan MIL..hihi

yg tu aku cari kat fb Dress Obsession.
mcm2 ada pilihan ky fb die nie..

Then aku cari pulak border lace utk MIL..agak payah nak cari border lace wrne hitam..bila dh jumpa ada sold out je..tak pun hargenye lebih rm50 semeter..

cari punya cari, tetiba terjumpa 1 blog nie, die jual border lace yg memang aku cari pn..


Nie la border lace yg aku cari..ada bunga 3D..
hargenya rm36/m dpt 2 layer.
murah x.???

ada bnyak stok lagi tau.. boleh cari kt blog Narizz Collection..
Aku pn tgh memikir2 nak beli 1m border lace mcm nie..tp tak tahu wrne apa la nk beli..huahuahua

ada beberapa pilihan:








Tak tahu wrne apa nak..hahaha..

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. gabungan hijau hitam tu memang nampak elegen... :)

    ReplyDelete
  2. xfaham function border lace ni sbnrnye. huhu
    tepek je kt baju ek??

    ReplyDelete
  3. wow, nice sgt ! murah dh tue.. berbaloi2.. :)

    ReplyDelete
  4. @ Rapunzeel Cikilolo: hijau hitam yg mne ye??

    @sya: tmpl kt baju, sesuai utk kain yg kosong la..

    @izfanora: berbaloi kan.hihi

    ReplyDelete
  5. https://www.facebook.com/houseborderlace?ref=hl

    ReplyDelete