Barang by Cerita Superstar

By Farhana IezAna - 10:30 AM


Yey

last week hari apa tah barang nie dh selamat pn sampai kt tgn aku..
yg reben, bunga tu semue aku boleh pakai..

tapai yg kain felt tu xtau pulak nak buat apa..

wrne oren dan putih memang bukan tema wedding aku..
then aku pn ada kain felt warne peach dan purple yg belom disentuh lagi..yg tu pun tak tau nak buat apa..hahaha

mase dpt barang nie, anak jagaan mak aku siap nk bawak balik lagi gunting tu..die sekolah tadika dah, pompuan pulak tu..jadi mungkin die rasa nk sbb gunting tu warna warni agaknya..

Ada tak kat sini yg nak pinjam gunting dan embossers tu..hihi
Kalau nak pinjam sila la jangan malu2 nak maklumkan kt aku ye..hihi


  • Share:

You Might Also Like

2 comments