Diy

Diy Fabric Flower

By Farhana IezAna - 9:14 AM

Aktiviti aku bulan puasa nie memang peak..kol 7.30 dh masuk opis,then balik kol4. Sampai je teros tolong mak kt kedai,lps tu kol 8 baru settel kt kedai. balik kemas diri, jamah makanan berat sikit (sebab kat kedai just makan yg remeh2 je..). bile balik dh penat2 ada lagi masa wt krj lain..hahaha..

dan hasilnya...tadaaa.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Yang merah tu aku pakai kain satin (ye kot tp mcm kain chiffon jgk..confius xtau mana betol)..then yg krim tu aku pakai riben je..

Cantik x??

nak tau apa aku nak buat dengan fabric flower nie???

ada lah rahsia(yg pastinya bukan utk wedding) kuikuikui....nanti aku bgtau ye..

stay tuned..;)

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. cntik...suker yg merah tu...sgt cntik....apekah itu nnti ye....

    ReplyDelete
  2. @rahmah kalau nk tau stay tuned ye..hihihi

    ReplyDelete
  3. nak buat apa? kita pun buat bunga.. tapi tak ada tujuan.. tak tahu nk buat ape..

    ReplyDelete
  4. @petakbunga ana ada tujuan tp tunggu ye nnt ana bgtau nk buat ap..

    ReplyDelete
  5. cantik la yg gune reben tu....

    ReplyDelete