Contest

Giveaway utk B2B

3:44 PM

Giveaway lagi..kali ini  dari QasehFariza. Die nie pun Ex-B2B jugak tau.Jom support ramai2.
kalau ada giveaway mesti ada hadiah yg menantikan.korg pun mesti nak tahu hadiah apa yg akan dipertaruhkan.

Klik gambar bawah ini utk lebih detail

Hadiah nya:
Tempat pertama-guestbook boleh ikut thema kite..
Tempat kedua-10 paper lantern pelbagai warna.

Sebab-sebab aku masuk contest nie adalah seperti yang berikut:

1. kalau dapat tempat pertama dapat guestbook-yeeepiiii xpyh aku bersusah payah DIY bende alah nie.tak pun saving duit aku xpyh tempah lagi kan..hihihi lagipun aku nie tak berapa nak kreatif aka pemalas..huahua

2. kalau dapat tempat kedua pulak boleh la pakai paper lantern tu utk deco kt pelamin ke,kat guestbook corner ke,kat candy booth ke, kt main table ke, kat bilik pengantin ke.lepas abis majlis boleh ubah suai jadi lampu bilik,kasi hanging kt dlm bilik pulak..wah romantik gitu kan..pakar wt lighting nya dh ada dh.en tunang la apa lg kan..hihi

3. aku support B2b yang exchange wt bisness pulak.mana tau lepasnie aku pulak nak ikt mcm diorg.sekarang pun dh ada bisness sikit2.

4. saya pengantin bajet :( huhu sedih nya. banyak yang menjadi impian tak dapat.jadi kalau menang tempat kedua ke pertama pun aku tak kisah.dh kira sgt2 bersyukur.

tu sahaja la sebab nya..kalau bnyk2 lagi nanti dh merepek,x pun mengampu..nie sebab ikhlas dari aku.

Kalau QasehFariza pilih aku, anda dpt pahala sebab membantu salah sorg umat nabi muhammad utk mengikut salah 1 sunah nya. kalau tak kawen,x boleh jadi umat nabi muhammad tau.

Apa2 pun thank sebab wt giveaway nie.

happy2 u'll yang join sekali tu.

You Might Also Like

4 comments

  1. tq dear. goodluck... so sweet la reason awak..(tersenyum lebar kiter)

    ReplyDelete
  2. sekarang mood giler..tu psl la ayt selekeh sikit..hihihi

    ReplyDelete
  3. Hye.. iezana.. salam perkenalan :))

    ReplyDelete

SUBSCRIBE