Inspirations

Inspirations: DIY Pelamin/Dais

4:27 PM

Harini saja gatal2 nak wt entry bnyk2.kali nie nak share hasil 2 DIY pelamin/Dais dari B2B yang rajin2 dan sgt kreatif.org mcm  aku nie memang kreatif (eh puji diri sendiri pulak).mesti la aku kreatif (arkitek student) tapi tak xde yang support.lagi2 rumah tingkat 5.

kebanyakan yang DIY Pelamin nie,dioang buat majlis kt rumah @ bawah khemah je.dan kebanyakan nya hanya DIY utk pelamin nikah je.then pelamin sanding mesti la tempah nak yang grand2 kan.hihi

tapi jangan tak caya,ada jugak B2B yang DIY pelamin sanding diorg tau.kalau tak caya jom layan gambr2 pelamin kat bwah nie.

Klik gambar utk tau sapa pemilik pelamin tu dan tutorial DIY pelamin tu

sweet pelamin nie,sama sweet mcm tuan dia.hihi

Bride dan Groom nie sgt rajin.tengok la hasil nya.wallah wey..

Simple je dengan bantal2 yang nampak cute je kan.

lain dari yang lain.penggunaan flower yang minimal.

sekarang trend Deco pakai paper fans tu.ala yang kt atas tu.wat backdrop deco lain pun cantik.

yang nie backdrop tissue flower.sweet giler kan.tak nampak mcm tissue pun.murah pun murah.

yang nie semuenya DIY sendiri.panel tu pun wt sendiri tau.

yang niepun pakai bantal jugak tapi bantal tu ada word la.

yang nie tema baru.org kata rustic gitu.pakai kayu terpakai je pun boleh.

yang nie modern vintage tema.hanya cat dinding tu dengan pastel color dan cantik.tak payah berpanel2 segala kan.deco pun ambik apa yang ada kat rumah je.

so korang ada hati nak DIY sendiri tak.mesti ada hati kan.tapi xde org support.hahah sama la mcm aku.

You Might Also Like

3 comments

  1. diy pelamin ni berisiko. tp hati kene kental la kalo xsesempurna mana. hehe...

    ReplyDelete
  2. haah kn.kalau jangan harapkn perfect sgt takut xjd.kalau xjd nanti tkt efect mood kite pulak.

    ReplyDelete
  3. auwww, thanks sbb masukkan muka kita dlm entry nih :P

    ReplyDelete

SUBSCRIBE