Raya 2012

Baju Raya Dh Beli

11:07 AM

Ni Entry wajib kot..sapa2 ada blog mst nk update pasal baju raya diorg kan..

aku punya cite,baru je semalam dpt belikan baju raya utk mak dan abah..tak lupa jugak baju raya utk bakal mertua.happy giler tahun nie dpt beramal jariah dgn kedua org tua kite.tp sekarang dh kire ke4 org tua dh (cmpur mertua sekali)..

ala baru terigat utk nenek 2 org aku,aku xbeli plak..alamak bajet dh abis la..lain taun la nek,tak pn ana pow abah..hihihi..

beralih kepada tema raya tahun nie..aku dengan Mr Tunang dh beberapa tahun pakai baju sama tema..tahun lepas kuning,tahun2 lepasnya hijau la,oren la..so tahun nie ada 2 tema  krim dengan merah..nie tahun first time beli baju dh siap je..selalunya aku akan tempah..tapi tah kenapa tahun nie malas nk g tempah baju..

sebab aku selalunya tempah je,size aku ssh nk dpt la..xs@xxs..tula yang payah tu..tahun nie aku beli awal2 supaya size aku still ada lagi..



Nie mmg betul2 baju raya aku tau..tp rasa mcm terlalu plain je..so aku diy sikit baju nie..nanti aku tunjuk ye..tak sempat nak diy lagi..

baju krim nie aku beli sepasang dengan baju melayu En Tunang sekali..baju nie aku beli kat GENE MARTINO..murah je hihi..

so utk aku dan Tunang wrne krim,makanya mak dan abah aku beli kan baju warna coklat.



Tak sama tapi warne serupa..


1 lagi tema aku merah..merah mak ngah aku tahun nie..first time ada baju wrne merah..agak2 nye sesuai ke tak tah utk aku..yg thema merah nie utk tunang,die just beli kemeja@tshirt je nanti..


Tak sama tapi warne serupa..

Merah gini la baju aku tu..merah mcm nie je aku berkenan dan rasa sesuai..kali maroon tu harap maaf la memang wrne yang aku anti sgt..


utk baju bakal mertua aku beli baju base warna putih sama dengan baju mak aku.tapi mak aku corak wrna coklat,mak mertua corak wrne pink2 sikit..sebab En Tunang ckp baju bakal adik ipar aku yg pompuan tu wrna pink..so bagi sedondon la kan..baju ayah die je kiteorg belum beli lagi..


ps~rasa nak pow En tunang 1 lg baju raya..tapi xtau warna ap..hahaha...
dh jenuh pikir.tapi still tak tau nk wrne apa..hahaha



You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE